update: toch nog het huis van je dochter zien

Wie had dat gedacht, na al die jaren toch nog op vakantie naar Spanje.

Eindelijk kan je het huis van je dochter zien. Na eerst de hersentumoren, een terugval met evenwichtsstoornissen en corona waardoor we niet konden gaan de afgelopen jaren, is het gelukt. Wie het boek gelezen heeft weet wat ons allemaal overkomen is in de periode toen we plannen hadden naar Spanje te gaan. Toen ging het niet door maar nu hebben we herinnerringen gemaakt.

Na heel wat voorbereiding en toch wat spanning de grote stap gemaakt. Schengen formulieren, medicijnen op orde, medisch paspoort, medisch rapport. alles heb ik tot in de puntjes geregeld. Hond gevaccineerd een honden trolley gekocht. Wat zou de druk in het vliegtuig met je hoofd doen? En de warmte in Spanje?

In één week hebben we prachtige herinnerringen gemaakt die ze ons niet meer afpakken. Het was niet lang maar precies genoeg. Wat heb jij je goed gehouden. Wel twee keer gevallen, omdat je eigenwijs was zelf de trap op te willen. Wat waren wij geschrokken, je had wel op je hoofd kunnen landen. Nu heb je er een blauwe bil en een pijnlijke schouder aan overgehouden.

En ik, ik heb dit opgeslagen in mijn hart. Om nooit meer te vergeten, bedankt Angelika en Ed


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Dit is waar je voor leeft voor herinneringen met je familie met vrienden de beleving warmte en gezelligheid, dat is niet te koop ! Mooi en fijn om dit te lezen gr Alexandra en Willem ????
Alexandra Tromp, op 20-09-21

update: toch nog het huis van je dochter zien

Bn érs versus Nbn érs

Update Slapende hersentumoren maar dan een keiharde andere ziekte erbij

update: toch nog het huis van je dochter zien

NAH interview

Trots en spannend